Rólunk

Új élet! Az Egyesült Államokban! Elérhetetlen messzi álom!

Bízzuk a szerencsére? Vízumlottó? Éveken át reménykedni, csalódni? Vagy bízzuk hozzá-nem-értőkre, kóklerekre, szélhámosokra, akik titkos trükkös módokkal kecsegtetnek? Vagy adjuk fel, hiszen volt aki azt mesélte, hogy… vagy inkább a kalandorok meséinek higgyjünk? Azoknak, akik illegális utakra csábítanak? Várjunk egy csillogó jeggyűrűre, a mesebeli hercegre, akivel átrepülhetünk az Óceán felett?

Csalódások, horror történetek, széttépett álmok…

Pedig van legális, törvényes út! Nem legenda!

És mi tudunk segíteni!

Kiválasztjuk együtt azt az utat. A Te utadat! Ha mi leszünk a vezetőid, akkor nem tévedhetsz el a hivatalos folyamatok útvesztőiben.

Egy nyelvet beszélünk; ez hatalmas előny! Ismerjük az országot, ahonnan indulsz, és annak az országnak a törvényeit ahová igyekszel. Az Egyesült Államok. Ismerjük a vízumtípusokat.( Nem csak a legendás „zöldkártya” létezik!) Ismerd meg te is! Együtt döntjük el – ha minket választassz vezetőnek – melyik a képeségeidnek, tudásodnak, eredményeidnek, céljaidnak: a Te életednek, legmegfelelőbb.

Nincs reménytelen helyzet!

De nehéz helyzet sok van. Időigényes és fárasztó folyamat, mire összeáll az „anyag”. Ez az amerikai ügyvéd kollégánkhoz kerül, akinél már biztos kezekben vagy! Pár hónap és szabad az út!

Mindez komoly költségekkel jár, de a mi ügyfeleinkre nem leselkednek azok a csapdák, amelyekbe sok egyedül nekiinduló beleesett. Töltsétek ki a jelentkezési lapunkat! Ez még nem kötelez semmire! Ügyetek véleményezése, a zöldkártya-felmérés még ingyenes.

Döntsetek!

Az ideális coach, – Amerikában így hívják – aki melletted van a problémás időszakokban az ügyed kulcsa!

Biztonsági öveket bekapcsolni! Emelkedünk!

A VisumWings fedélzetén biztonságban vagy!

Repülünk Amerika felé, az álmaid felé.