Szolgáltatásunkról

Lépésről lépésre

Közel száz féle vízum létezik az USA-ban! A 3 hónapos ott tartózkodáshoz még nem kell vízum. Ez az ESTA, a beutazási engedély.

Ezzel nem foglalkozunk.

Léteznek, ideiglenes, határozott időre szóló vízumok is.

Ez sem a mi asztalunk.

A VisumWings letelepedési vízumokkal foglalkozik. De ez sem kis szelet!

Ha dolgozni, tanulni, céget alapítani, egyszóval élni akarsz az Egyesült Államokban, letelepedési vízumra van szükséged. Ez nem a híres, hírhedt „zöldkártya”. A zöldkártya, a permanent resident card, az álom, az utolsó lépés. Zöldkártyát azonnal nem kaphat akárki! De nem lehetetlen. Szolgáltatásunk egy szűréssel kezdődik. Sok mindent kell tudnunk rólad ahhoz, hogy kiderüljön, alkalmas vagy-e az amerikai bevándorlási törvény értelmében zöldkártyára. Ez az egyszerűbb út. Amennyiben nem, jön a második lépés: a zöldkártya-teszt után ki kell választanunk a számodra megfelelő vízumtípust. Egy félreértést el kell oszlatnunk! Ezt nem te választod ki! Az életutadnak, végzettségednek, karrierednek legjobban megfelelő vízum kiválasztása komoly tapasztalatot igényel. Ha egy ügyvédtől kérsz tanácsot komoly összegeket kell fizetned a konzultációkért.

Nálunk ez még ingyenes. A második lépésünk tehát, megtalálni a megfelelő vízumtípust, amivel elkezdhetsz majd dolgozni, élni az USA-ban, úgy, hogy pár év múlva zöldkártyát kérhess, ami már állandó tartózkodásra jogosít. Biztosra kell mennünk, hogy a bevándorlási hivatal ne dobhassa vissza formai, vagy tartalmi hiba miatt. Általában van megoldás. (Jelentkezz itt)

A következő lépéshez szerződnünk kell. Ha megbízást kötöttünk, megkapod személyre szabottan a vízumtípusod dokumentációját. Ügyvédeink ez alapján készítik majd el a beadványt. Ezek az utolsó lépések, a papírmunka, hónapokig is elhúzódhatnak. Ha szerződött ügyfelünk vagy, ezalatt bármikor fordulhatsz hozzánk, konzultációért. Erre, majd meglátod, szükséged is lesz. Ugyanúgy, ahogy ügyvédeink kontrolljára is.

Mi vagyunk az edződ – a coach! Amerikában ezt így hívják!

Ez azt jelenti, hogy ha nem elég erős az anyagod, vállaljuk – ha megbízol vele minket – hogy tanácsokkal, tervekkel, ötletekkel, kapcsolatokkal segítünk a dokumentációdat megerősíteni. Mert a siker ezen múlik!

Csak hibátlan, tökéletes beadvány mehet ki a kezünk alól.